“Autotransport Prijedor“ a.d. Prijedor u okviru svog dosadašnjeg rada uspješno je realizovao niz putovanja kako u granicama Bosne i Hercegovine tako i u inostranstvu. Do registracije turističke agencije koja će se realizovati u skorijoj budućnosti aranžmane smo obavljali sa u saradnji sa licenciranim agencijama kao subagenti . Tako smo obavljali jednodnevne izlete (šoping ture), višednevna turistička putovanja kako u zemlji  tako i u inostranstvu. Zadovoljstvo u pogledu naših usluga iskusili su mnogi naši putnici putujući sa nama na razne destinacije poput Pariza, Am,sterdama, Rima, Venecije, San Marina, Beča, Graca, Hrvatskog i Crnogorskog primorje i mnoge druge destinacije.

Dobijanjem licence za samostalnu organizaciju turističkih putovanja u budućnosti ćemo još više akcenat staviti na turističku ponudu našeg preduzeća,  s obzirom  na činjenicu da smo sa obnovljenim voznim parkom u mogućnosti na još bolji način obavljati sve aranžmane koje od nas budu zahtijevali naši klijenti.

Sigurni smo da ćemo sa našom vizijom, i aktivnostima koje ćemo u budućnosti realizovati na ovom dijelu našeg poslovanja biti lider  na ovom području po pitanju pružanja usluga turističke agencije i vanlinijskih prevoza putnika.

Kontaktirajte nas!

 • Turistička agencija „Autotransport Prijedor“
  Kancelarija : ul.Jovana Raškovića br.12
  tel: 052/234-200
  Kontakt osoba: Marijana Mirić, dipl.menadžer turizma
  e-mail: atptravel@teol.net
  www.atptravelprijedor.com